Zweeler Coronavirus update

Post Reply
User avatar
Zwieler
Posts: 2439
Joined: 29 Nov 2019, 10:30

Zweeler Coronavirus update

Post by Zwieler » 15 Mar 2020, 19:59

Beste speler,

Het zal u niet ontgaan zijn, maar het Coronavirus (COVID-19) raakt de gehele wereld inmiddels hard. En daarbij ook de sportwereld. Bijna alle evenementen voor de rest van de maand zijn afgelast. Dat betekent voor Zweeler dat er de rest van de maand waarschijnlijk geen spel georganiseerd kan worden. Het is niet uit te sluiten dat deze maatregelen voor langere tijd effect gaan hebben op de sportwereld. Aangezien Zweeler al veel vragen van spelers binnen krijgt en we graag duidelijkheid bieden zetten we hieronder enkele punten uiteen.

- Lopende spellen met ingehaalde wedstrijden: Momenteel zijn voor diverse sporten al jaarspellen aan de gang, zoals de Fantasy Spring CyClassics and Fantasy Cycling 2020, Fantasy WTA/ATP 2020 and Fantasy Cycling P1. Voor alle lopende spellen geldt dat alle toernooien/wedstrijden op de kalender zullen meetellen indien deze later worden ingehaald. Dus als Milano-Sanremo in oktober wordt afgewerkt, zal deze gewoon meetellen voor het Voorjaarsklassiekersspel en het 1e periode Jaarspel.

- Lopende spellen met definitief afgelaste wedstrijden: Uiteraard zullen er ook jaarspellen en andere spellen zijn waarbij niet alle wedstrijden worden ingehaald. Voor elk spel afzonderlijk zal Zweeler bepalen of er dan tot uitbetaling overgegaan kan worden of dat het spel alsnog gecanceld wordt (hierbij krijgen alle deelnemers hun geld terug en wordt er geen prijzengeld uitgekeerd). Momenteel is er nog teveel onduidelijkheid over uitgestelde wedstrijden om nu al beslissingen te nemen over lopende spellen.

- Road to's: Zweeler streeft ernaar om de Road to's doorgang te laten vinden zoals de Road to's zijn samengesteld. Indien afgelaste toernooien/wedstrijden die als qualifier dienen niet voor het finalespel worden ingehaald, zal er vervanging gezocht worden. Dit kan betekenen dat er nieuwe toernooien/wedstrijden aan de kalender worden toegevoegd of dat er toernooien/wedstrijden geüpgraded worden met het aantal te winnen tickets. Momenteel is er nog teveel onduidelijkheid over uitgestelde wedstrijden om nu al beslissingen te nemen over lopende Road to's.

In de tussentijd dat we geen spellen aanbieden gaat Zweeler verder met het ontwikkelen van een nieuw design en een mobiele versie voor de gehele website. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten en zodra er nieuws is, zullen we ons weer melden via onze sociale media (Facebook, Twitter, Zweelernieuws en ons forum).

Als er nog vragen zijn, dan kunt u die ook aan ons mailen via support@zweeler.com

Iedereen heel veel sterkte gewenst aan iedereen die direct betrokken is bij het Coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Henno Lubbers
CEO Zweeler Ltd

Post Reply