Teams Strade Bianche, La Route d'Occitanie & Circuito de Getxo

Post Reply
Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Teams Strade Bianche, La Route d'Occitanie & Circuito de Getxo

Post by Jordy » 01 Aug 2020, 10:48

We zijn weer van start, Burgos brengt nog niet wat we gehoopt hadden, maar vandaag worden de echte centen verdeeld in de Strade dus hier komen we dan ook met een sterrenteam.

Team Jordy Strade Bianche
Maximilian Schachmann
Oliver Naesen
Gregor Mühlberger
Fabio Felline
Ben Swift

Het is geen groot team dat we sturen, maar wel mannen die kunnen scoren. Met Schachmann hebben we zeker een van de favoriete, met hem gaan we dan ook voor de overwinning. Trainingsbeest Naesen mag uiteraard ook nooit onderschat worden, hoewel winnen lastig zal worden op de steile aankomst kan hij er zomaar bij zitten. Als joker hebben we dan nog Mühlberger die in de Sibiu tour zijn tegenstand in de vernieling reed, hoewel het deelnemersveld daar niet veel voorstelde, was het verschil wel indrukwekkend. Als laatste hebben we nog Felline en Swift die wellicht met een vroege aanval nog wat leuks zouden kunnen doen.

Team Jordy La Route d'Occitanie
Chris Froome
Lilian Calmejane
Niccolo Bonifazio

Daar is die dan, onze absolute kopman Chris Froome. Veel twijfelen aan zijn capaciteiten, maar de komende dagen kan hij voor het eerst laten zien dat hij weer op niveau terug is om later voor die 5de tourzege te gaan. We zijn dus zeer benieuwd naar zijn prestatie hier. Daarnaast hebben we nog Calmejane, normaal een zekerheidje voor top 5, maar met dit deelnemersveld zijn we blij met elk duppie dat die kan meenemen. Voor de sprints nemen we dan nog Bonifazio mee, voor de coronastop was hij in bloedvorm dus we hopen dat hij nu opnieuw zo'n vliegende start maakt.

Team Jordy Circuito de Getxo
Matteo Moschetti
Ben O'Connor
Louis Meintjes
Benjamin Dyball

We hadden niet verwacht dat deze koers op de kalender zou staan... Toen we hierachter kwamen hebben we de mannen in Burgos maar gevraagd wie nog een extra rondje wilde fietsen. Moschetti heeft wedstrijdritme nodig dus die stond te springen om nog een extra rit eraan te plakken. In goede doen was hij hier kanshebber geweest, maar nu gaat het enkel en alleen om de kilometers maken. Datzelfde geldt voor ons klimmende drietand. Moeten we dan toch iemand naar voren schuiven dan zal dit O'Connor zijn, die het vanuit een vlucht mag proberen. Helaas was het voor Aranburu te laat om nog mee te doen, als oud winnaar was hij hier waarschijnlijk topfavoriet geweest. Een gemiste kans, maar er zijn belangrijkere doelen.

User avatar
Zwieler
Posts: 2424
Joined: 29 Nov 2019, 10:30

Re: Teams Strade Bianche, La Route d'Occitanie & Circuito de Getxo

Post by Zwieler » 01 Aug 2020, 13:06

d'Ocitanie:
Pinot en Grosu

Strade:

Simon Clarke
Tolhoek

Getxo:

Max Richeze

Post Reply