Teams Liège-Bastogne-Liège & Brabantse Pijl

Post Reply
Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Teams Liège-Bastogne-Liège & Brabantse Pijl

Post by Jordy » 04 Oct 2020, 00:10

Het was niet helemaal de week van Team Jordy, hoewel Konrad in de Waalse Pijl nog wel een mooie ereplaats wist te pakken als voorbereiding op de Giro. In de Binckbank Tour zagen we echter bijna onze voltalige (veelbelovende) selectie al in rit één op de grond liggen. Vanaf toen was het dan ook wonden likken, maar gelukkig toonde Naesen op de valreep toch nog zijn vorm.

Team Jordy Liège-Bastogne-Liège
Maximilian Schachmann
Rudy Molard
Chris Froome
Ethan Hayter
Rémi Cavagna
Jan Hirt
James Piccoli
Gino Mäder

Waar het de afgelopen week dus een beetje sprokkelen was, moet dat in L-B-L eindelijk anders. Het is tijd voor de ommekeer en er is dit jaar maar één iemand die daarvoor kan zorgen. Vorig jaar op het podium, dit jaar de Waalse Pijl overgeslagen om vol voor een topnotering in L-B-L te gaan. We hebben het natuurlijk over Schachmann. Een wedstrijd als deze kan ons seizoen redden en hij is de enige die het voor ons kan doen.

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1950
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Teams Liège-Bastogne-Liège & Brabantse Pijl

Post by ChefSpijker » 04 Oct 2020, 02:32

In principe zou Davide Formolo, de nummer 2 van vorig jaar, de kopman zijn voor Capecchi's Wizards in Luik. Maar de Italiaan is nog niet hersteld van zijn val in de Tour. Het moge duidelijk zijn dat Julian Alaphilippe en Marc Hirschi de grote favorieten zijn, dus zal er aangevallen moeten worden van ver. En daar hebben we enkele leuke troeven voor: Rigoberto Uran, Jesus Herrada, Matej Mohoric en Alessandro De Marchi. En oh ja, Mathieu had ook nog zin in een cooling down :lol: Hij mag ons verrassen net als hij in Lombardije deed.

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Teams Liège-Bastogne-Liège & Brabantse Pijl

Post by Jordy » 05 Oct 2020, 20:26

Team Jordy Brabantse Pijl
Ethan Hayter
Dion Smith
Alexander Edmondson
Tom van Asbroeck

Ondanks een bescheiden selectie komen we zeker met ambitie aan de start. Kopman is Hayter, die mag gaan bewijzen wat voor talent het is. Als winnaar van de Giro dell'Appennino zou dit ook binnen zijn mogelijkheden moeten liggen. Met Dion Smith hebben we nog een troef die met de Coppa Sabatini ook al zo'n Italiaanse heuvelwedstrijd wist te winnen. Edmondson en van Asbroeck sturen we mee als ondersteuning.

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1950
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Teams Liège-Bastogne-Liège & Brabantse Pijl

Post by ChefSpijker » 05 Oct 2020, 23:39

Tja in de Brabantse Pijl kan Capecchi's Wizards eigenlijk alleen maar verliezen. Kopman Mathieu van der Poel staat aan de start en lijkt geweldig te pieken naar zijn blok wedstrijden. De rest (Hugo Hofstetter, Edward Theuns, Alessandro De Marchi, Carlos Barbero, Stan Dewulf) moet dan ook volledig in zijn dienst rijden. Zeker met slechts vijf stekkies met centen en een sterk deelnemersveld in de breedte.

Post Reply