Capecchi's Wizards

Post Reply
User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 13 Dec 2019, 00:13

Lang hield de tweevoudig kampioen zich rustig. Op de eerste twee biedavonden werd geen enkele renner gecontracteerd. Daar kwam deze donderdagavond verandering in. Sterker nog, 60 procent van het budget is in één keer opgemaakt. Daarbij een mooie mix van klassiekermannen, aanvallers, sprinters en berggeiten. En zoals verwacht mag worden: veel jong spul.

Mathieu van der Poel (24 jaar, Corendon) - 27 punten
Met een absolute klasbak als kopman in 2020. Mathieu van der Poel pakte afgelopen seizoen al ruim 10 euro met een zeer beperkt programma. In 2020 worden de plannen uitgebreid met onder meer Strade Bianche, Tirreno, Milaan-Sanremo, Parijs-Roubaix en ook de Vuelta staat op het verlanglijstje. Meer grotere koersen dus en met Mathieu die bijna altijd op de afspraak is, veel kansen op extra euro's. En mocht het resultaat tegenvallen, dan zorgt onze kopman alsnog voor een schitterende koers. Kortom, het perfecte uithangbord voor Capecchi's Wizards op jacht naar de derde titel.

Image

Davide Formolo (27 jaar, UAE Team Emirates) - 12 punten
Met Davide Formolo halen we iemand in huis die in de echte klimklassiekers voor de zege moet kunnen rijden. Zo was hij na Jakob Fuglsang al 'best of the rest' in Luik dit voorjaar. Een maand na zijn geweldige solo in de Ronde van Catalonië. Formolo lijkt wat dat betreft als rittenkaper en klassiekerman flinke stappen gezet te hebben. Een dark horse voor de komende Spelen en het WK in 2020.

Image

Matej Mohoric (25 jaar, Bahrain - McLaren) - 6 punten
Matej Mohoric leek even op weg naar de titel 'eeuwig talent'. Tot hij in 2018 toch opeens doorbrak met een ritzege in de Giro en eindzege in de BinckBank Tour en Ronde van Duitsland. 2019 pakte qua resultaten een stuk minder uit, ondanks een schitterende solo in Polen, maar dat is vooral een leerjaar geweest met het oog op de voorjaarswedstrijden. In 2020 gaan we hier dan ook de vruchten van plukken met Matej. Als je zo'n grote motor hebt, moet je wel een mooie (semi)klassieker kunnen pakken.

Image

James Knox (24 jaar, Deceuninck - Quick-Step) - 5 punten
Eerlijk gezegd hadden we weinig verwachtingen van James Knox voor 2019. Maar hij verraste ons enorm in de afgelopen twaalf maanden. Meteen in de UAE Tour reed hij top 10 tussen allerlei grote namen en was hij zonder zware valpartij eenvoudig top 10 geëindigd in de Vuelta. Een uitstekend seizoen voor een tweedejaars prof. En bij Quick-Step krijgt hij alle ruimte om zich verder te ontwikkelen als klassementsman. Veel keus hebben ze daar immers niet.

Image

Edward Theuns (28 jaar, Trek - Segafredo) - 4 punten
Met 28 jaar is Edward Theuns voorlopig onze nestor. Zijn terugkeer naar Trek leek niet meteen tot betere resultaten te leiden, maar afgelopen najaar kwam hij eindelijk weer in zijn 'flow'. In zowel de BinckBank Tour als Vuelta was hij dicht bij ritwinst. Enkel Sam Bennett was in beide gevallen té snel. Geen schande uiteraard. Daarop moet voortgebouwd worden voor 2020. Met het vertrek van John Degenkolb bij zijn ploeg, lijken er in elk geval intern meer kansen te komen.

Image

Aleksandr Vlasov (23 jaar, Astana Pro Team) - 4 punten
Na het succes van Pavel Sivakov bij Capecchi's Wizards hoefde Aleksandr Vlasov niet lang te twijfelen. Dat was de ploeg waar hij naartoe wilde. En ach, daar doen wij helemaal niet moeilijk over. Vlasov viel ons immers ook al op. In bijna elke ronde waar hij startte reed hij een keurig klassement. Beloond met een contract bij Astana waar hij ongetwijfeld een flinke stap kan zetten. We rekenen op zijn kopmanschap in kleine rondes als Romandië, Zwitserland en Polen. En wie weet mag het debuut in een grote ronde gemaakt worden.

Image

Chris Hamilton (24 jaar, Team Sunweb) - 2 punten
Voor een goede seizoensstart heb je eigenlijk wel een Australiër (of Impey) nodig. Met Chris Hamilton lijken we daarmee een prima kracht binnengehaald te hebben. De jonge klimmer van Sunweb maakte afgelopen jaar veel indruk Down Under met een zesde stek in het eindklassement. Team- en landgenoot Jai Hindley deed het afgelopen seizoen al uitstekend bij Capecchi's Wizards en we verwachten dat Hamilton tot dezelfde prestatie in staat is.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hamilton, Chris 2

Nog te besteden: 40

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Capecchi's Wizards

Post by Jordy » 14 Dec 2019, 16:34

Zou Mathieu al spijt hebben van zijn nieuwe contract? Slechts 2 dagen bij Capecchi's Wizards en nu gaat het al mis. :lol:

paultje
Posts: 1206
Joined: 06 Dec 2019, 23:57

Re: Capecchi's Wizards

Post by paultje » 15 Dec 2019, 13:20

had i maar in mijn team moeten blijven :)

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 15 Dec 2019, 16:14

Meteen het gepaste antwoord gegeven ;)

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 15 Dec 2019, 23:53

Deze zondagavond werd er opnieuw een flinke basis gelegd voor het team van 2020. Het budget raakt zo langzamerhand op en dus zullen er enkel nog details toegevoegd worden. De nadruk lag dit keer op (aanvallende) klimmers. Al werd er stiekem ook een sprinttalentje aangetrokken...

Wilco Kelderman (28 jaar, Team Sunweb) - 11 punten
Zoveel talent, maar ook zoveel pech. Al kunnen we het eigenlijk geen pech meer noemen als je zó vaak valt. Blijft Wilco een jaar lang zware valpartijen bespaard, dan kan hij een dikke plus opleveren. In 2020 is hij immers kopman in zowel de Giro als de Vuelta. Voor Capecchi's Wizards zal hij dan ook de leider in het rondewerk zijn. En hopelijk geen lijder worden.

Image

Pello Bilbao (29 jaar, Bahrain - McLaren) - 6 punten
Daar waar Wilco absoluut geen winnaarstype is, hebben we er met Pello Bilbao wel eentje te pakken. Deze Bask is een echte afmaker, zo won hij afgelopen Giro ook twee etappes. Naast ritten uitkiezen werd hij in 2018 keurig zesde in het eindklassement. Een renner met veel mogelijkheden dus, en met zijn overstap naar Bahrain verwacht ik dat ie enkel meer kansen gaat krijgen.

Image

Ben Hermans (33 jaar, Israel Start-Up Nation) - 3 punten
De Belg Ben Hermans mogen we een echte pionier noemen. Hij verliet het veilige, zekere nest van BMC in 2018 om aan de slag te gaan bij de onbekende Israel-ploeg. Nu beloond met een comeback in de WorldTour. En daar zal Hermans als een van de kopmannen veel kansen op succes krijgen. We rekenen op top 10's in kleinere rondes en minimaal één etappezege in een grote ronde.

Image

Jesús Herrada (29 jaar, Cofidis) - 3 punten
Een andere renner die met zijn ploeg meegroeit naar de WorldTour is Jesús Herrada. We mogen deze Spanjaard wel een beetje vergelijken met Bilbao. Ook strijdlustig en rap aan de meet. En in staat om een klassement te rijden, zeker in kleinere koersen. Afgelopen jaar klopte hij zelfs Romain Bardet op de Mont Ventoux.

Image

Alessandro De Marchi (33 jaar, CCC Team) - 2 punten
Over strijdlust gesproken: daar is Alessandro De Marchi. Er zijn slechts enkele renners die we een zekerheidje mogen noemen voor vroege ontsnappingen die tot het einde dragen. Denk aan Thomas De Gendt en dus De Marchi. Bij CCC krijgt hij veel vrijheid en dan is 2 punten een risicoloze aankoop. Zeker als je nagaat dat ie afgelopen Amstel Gold Race knap zevende werd en in het najaar van 2018 Emilië won. De Marchi kan dus ook meer dan enkel vluchten in ronde.

Image

Sebastian Molano (25 jaar, UAE Team Emirates) - 2 punten
Het zweet stond even in de bilnaad van Sebastian Molano afgelopen jaar. Zijn bloedwaarden waren verdacht, maar uiteindelijk volgde vrijspraak. Met het vertrek van Simone Consonni verwacht ik dat Molano doorgeschoven wordt in de pikorde bij UAE en dus aardig wat sprintkansen zal krijgen in 2020. In Guangxi liet hij op de slotdag van 2019 al zien dat hij op WorldTour-niveau voor de zege kan strijden. Alleen Pascal Ackermann was sneller.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Kelderman, Wilco 11
Bilbao, Pello 6
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hermans, Ben 3
Herrada, Jesus 3
De Marchi, Alessandro 2
Hamilton, Chris 2
Molano, Sebastian 2

Nog te besteden: 13

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 18 Dec 2019, 22:48

De kopposities voor de Giro en Vuelta waren al ingenomen door Davide Formolo en Wilco Kelderman. Inmiddels is de zoektocht naar een klassementsman voor de Tour ook volbracht.

Rigoberto Uran (32 jaar, EF Education First) - 8 punten
Met Rigoberto Uran haalt Capecchi's Wizards een sloot aan ervaring binnen. Al zeven keer reed hij top 10 in een grote ronde, waarvan drie keer op het podium. In de Tour mikken we dan ook op de top 5. Afgelopen jaar bleef Uran net onder de 8 punten steken, maar dat had vooral te maken met de nodige valpartijen. In zowel Parijs-Nice als de Vuelta kwam hij heel hard ten val en was maandenlang uitgeschakeld. Inmiddels zit hij weer op de fiets in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarin zullen ook de OS en het WK een doel zijn.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Kelderman, Wilco 11
Uran, Rigoberto 8
Bilbao, Pello 6
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hermans, Ben 3
Herrada, Jesus 3
De Marchi, Alessandro 2
Hamilton, Chris 2
Molano, Sebastian 2

Nog te besteden: 5

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 29 Dec 2019, 22:15

Met overwegend veel klimgeweld, was het tijd om de balans een beetje te herstellen. En dus werd er deze avond een sprinter toegevoegd aan Capecchi's Wizards.

Hugo Hofstetter (25 jaar, Israel Start-Up Nation) - 1 punt
Met een vierde stek in de Scheldeprijs en p5 in Frankfurt liet Hugo Hofstetter zich dit jaar al goed zien. Met zijn snelle benen en als liefhebber van (zware) eendagskoersen. Bij Cofidis was hij echter vaak pas de nummer 3 in de pikorde en werd hij vooral naar kleinere koersen gestuurd. Met zijn overstap naar Israel gloort een mooi WorldTour-programma voor de jonge Fransman. Zo zal Hofstetter in 2020 zijn debuut in een grote ronde maken.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Kelderman, Wilco 11
Uran, Rigoberto 8
Bilbao, Pello 6
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hermans, Ben 3
Herrada, Jesus 3
De Marchi, Alessandro 2
Hamilton, Chris 2
Molano, Sebastian 2
Hofstetter, Hugo 1

Nog te besteden: 4

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 31 Dec 2019, 14:37

Nog voor het nieuwe jaar is de selectie van Capecchi's Wizards rond. Het laatste beetje budget is opgegaan aan onder anderen een oude bekende en uiteraard nieuw talent. Wel zullen in een later stadium nog zes stagiairs toegevoegd worden, die in 2020 mogen ruiken aan het grote werk om een contract af te dwingen voor 2021.

Einer Rubio (21 jaar, Movistar Team) - 1 punt
Bijna elk jaar pikt Capecchi's Wizards wel een Colombiaans klimtalent op. Zo reden Nairo Quintana, Egan Bernal en Ivan Sosa voor deze ploeg in hun beginjaren. Met Quintana en Bernal werd, dankzij een flinke plus, zelfs de overwinning binnengesleept. In 2020 zal Einer Rubio dat talent zijn en kan hij meteen leren van zijn ervaren landgenoot Rigoberto Uran. Rubio is al meerdere jaren een gevestigde topklimmer bij de beloften. Zo won hij etappes in de Baby Giro en klopte ook Tadej Pogacar eind 2018 in een bergetappe in een Italiaanse beloftenkoers. Voldoende potentieel dus en met het wegvallen van meerdere kopmannen bij Movistar volgen er wellicht al snel kansen.

Image

Max Kanter (22 jaar, Team Sunweb) - 1 punt
Max Kanter stond een jaar geleden al op het verlanglijstje, maar werd destijds weggekaapt door Homme. Achteraf een geluk bij een ongeluk. Kanter kende een zeer moeizaam debuutjaar bij de profs door knieproblemen. Aan het einde van het seizoen kon hij eindelijk een beetje van zijn talent tentoonspreiden. Kanter is erg rap, heeft een degelijke tijdrit en kan best lang mee bergop voor een sprinter. In Innsbruck eindigde hij zelfs top 30 op het klimmers-WK. Nu nog een jaar fit blijven en we zijn ervan overtuigd dat deze jonge Duitser een paar euro oplevert.

Image

Alexandre Geniez (31 jaar, AG2R La Mondiale) - 1 punt
Terug op het oude nest is Alexandre Geniez. Bij Capecchi's Wizards boekte deze Fransman een ritzege in de Vuelta, maar ook voor hem geldt dat 2019 een jaar vol blessureleed was. Naast rittenkaper in grote rondes liet Geniez potentieel zien als eendagsrenner eind 2017. In Tre Valli Varesine troefde hij niet de minste namen af: Thibaut Pinot en Vincenzo Nibali.

Image

Carlos Barbero (28 jaar, NTT Pro Cycling Team) - 1 punt
Last but not least Carlos Barbero. Een renner die voldoet aan een profiel dat Capecchi's Wizards nog niet in huis had voor 2020: sprinten in lastige Spaanse ritten. Het probleem van Barbero was de afgelopen jaren voor de hand liggend. Bij Movistar ligt de volledige focus op de klassementen in koersen als Catalonië, Baskenland en de Vuelta en is er dus geen ruimte voor een sterke sprinter. Met zijn vertrek naar NTT is dat probleem opgelost en zal Barbero ook eindelijk een mooi WorldTour-programma krijgen en ongetwijfeld zijn aankoopwaarde dik terugverdienen.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Kelderman, Wilco 11
Uran, Rigoberto 8
Bilbao, Pello 6
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hermans, Ben 3
Herrada, Jesus 3
De Marchi, Alessandro 2
Hamilton, Chris 2
Molano, Sebastian 2
Barbero, Carlos 1
Geniez, Alexandre 1
Hofstetter, Hugo 1
Kanter, Max 1
Rubio, Einer 1

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 09 Jan 2020, 21:47

Na uitgebreid scoutingswerk zijn er zes klasbakken toegevoegd aan het team als stagiair. Of eigenlijk vijf en een oude, trouwe hond. Overall zijn we erg tevreden over de selectie van 2020. Wellicht een ietwat overbetaalde kopman, zeker gezien de prijzen in de laatste biedrondes, maar het is zeker niet uit te sluiten dat Mathieu alsnog zijn waarde eruit haalt (en zelfs meer) en dan is het aan de rest van de ploeg om voor de ruime plus te zorgen.

Dario Cataldo (34 jaar, Movistar Team)
Terug op het oude nest is Dario Cataldo. In 2018 tekende hij een contract voor 1 punt, maar wist buiten de bergtrui in de Dauphiné niets tastbaars te bereiken. Afgelopen jaar liet hij echter zien dat hij nog voldoende kwaliteit heeft. In de Giro won hij de 'Lombardije-rit' door in een sprint-a-deux af te rekenen met Mattia Cattaneo. En dus krijgt Cataldo een nieuwe kans. Movistar is er qua kopmannen niet op vooruit gegaan en dus verwachten we voor Cataldo weer mogelijkheden op ritsucces in de Giro.

Image

Stan Dewulf (22 jaar, Lotto Soudal)
Stan Dewulf is net 22 en kende een prima debuutjaar in de WorldTour. Zo scoorde hij top 10's in de Ronde van Zwitserland en BinckBank Tour en deed de nodige ervaring op in het eendagswerk. In 2020 moet de volgende stap komen: top 10's scoren in eendagswedstrijden en wellicht het debuut in een grote ronde maken.

Image

Quinten Hermans (24 jaar, Circus - Wanty Gobert)
Waarom één Hermans nemen als je er twee kunt hebben? Quinten is als wegrenner nog niet zo bekend, maar hij heeft in kleinere koersen toch al mooie dingen laten zien de afgelopen jaren. Zo eindigde hij tweede in de Ronde van Wallonië, een pittig rondje met veel heuvelwerk, in dezelfde tijd als Tim Wellens. Quinten is dus een man voor het heuvelwerk met een sterk eindschot. Met zijn overstap naar Wanty kan ie een volwaardig wegprogramma gaan rijden en zal het Drieluik het eerste echte doel zijn.

Image

Jonathan Hivert (34 jaar, Total Direct Energie)
De volgende stagiair is een rare kwibus. Soms heeft ie dagen dat ie met de allerbeste renners mee kan, vooral op parcoursen met korte, steile beklimmingen. En op andere dagen wordt ie gewoon als eerste uit de wielen gereden. Maar constant achtste worden levert geen dikke euro's op en dus is Jonathan Hivert een prima aanvulling. Zeker nu hij met Total een mooi programma voorgeschoteld krijgt met koersen die hem moeten liggen zoals Catalonië, Zwitserland en de Vuelta. Eén of twee uitschieters en Hivert zorgt voor een leuk plusje.

Image

Emils Liepins (27 jaar, Trek - Segafredo)
Emils Liepins viel ons afgelopen jaar vooral in de ZLM Toer op. In de eerste etappe plaatste hij zich tussen Dylan Groenewegen en Caleb Ewan. Dat hij uiteindelijk opgepikt is door een WorldTour-ploeg is dus ook geen verrassing. Bij Trek is er bovendien niet superveel interne concurrentie. Matteo Moschetti, Jasper Stuyven en Edward Theuns zijn er als rappe mannen, maar de laatste twee zullen zich al volledig richten op het Vlaamse voorjaar. Dat biedt mogelijkheden in rondjes als Catalonië en Romandië. Want Liepins gaat voor een sprinter ook zeker niet slecht heuvelop. En wie weet krijgt hij nog wel de Vuelta voorgeschoteld als eerste grote ronde.

Image

Eros Capecchi (33 jaar, Bahrain - McLaren)
Daar is ie dan. Bijna weggekaapt in de laatste gratis ronde, maar uiteindelijk kon Eros het niet over zijn hart verkrijgen om elders te gaan fietsen. Zolang hij beschikbaar is zal ie altijd een plekje in deze ploeg houden. En ach, wie weet sprokkelt ie nog ergens een paar centen vanuit de vroege vlucht.

Image

Capecchi's Wizards
Poel, Mathieu van der 27
Formolo, Davide 12
Kelderman, Wilco 11
Uran, Rigoberto 8
Bilbao, Pello 6
Mohoric, Matej 6
Knox, James 5
Theuns, Edward 4
Vlasov, Aleksandr 4
Hermans, Ben 3
Herrada, Jesus 3
De Marchi, Alessandro 2
Hamilton, Chris 2
Molano, Sebastian 2
Barbero, Carlos 1
Geniez, Alexandre 1
Hofstetter, Hugo 1
Kanter, Max 1
Rubio, Einer 1
Capecchi, Eros gratis
Cataldo, Dario gratis
Dewulf, Stan gratis
Hermans, Quinten gratis
Hivert, Jonathan gratis
Liepins, Emils gratis

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Capecchi's Wizards

Post by Jordy » 10 Jan 2020, 19:22

Ik moet het toch eens vragen, vanwaar die voorliefde voor Capecchi? Kan het wel waarderen dat je hem nog een kans geeft met je laatste overgebleven plek, niet dat er nog veel betere alternatieven waren, maar toch loyaliteit is een mooie eigenschap. ;)

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 10 Jan 2020, 20:46

Al ruim 10 jaar geleden heb ik 'm eens voor een wielerspel elders ontdekt als jokertje. Stiekem was Eros best een aardig talent. Hier pakte hij in zijn beginjaren bijvoorbeeld Igor Anton die toen al een gevestigde naam was, op de bekendste klim en aankomst uit de Ronde van het Baskenland (dit was wel een andere koers): https://www.youtube.com/watch?v=FFabyVhnk_k&t=8s

Toen ik hier voor het eerst meespeelde in 2011 had ik 'm ook gekozen en pardoes pakte hij een etappe in de Giro. Daarna ging het wel snel bergafwaarts en naar een rol als klimknecht en inmiddels zelfs wegkapitein. Maar Eros is altijd een beetje een gimmick gebleven sindsdien. En voor dit soort spelletjes prima om in stand te houden met gratis renners op het eind.

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Capecchi's Wizards

Post by Jordy » 10 Jan 2020, 22:10

Zo'n verhalen maken het toch wel extra leuk. Ik blijf toch ook altijd wel een beetje trots op de renners die 'bij mij' groot zijn geworden. Ook zijn er altijd wel van zo'n terugkerende namen in elk team te zien, zo heb ik Lutsenko en Chernetskiy jaren op rij in mijn team gehad. Die eerste werd me inmiddels te duur, die 2de heb ik vorig jaar echt nergens gezien. Nog wel even overwogen, maar werd tijd om hem eens op scherp te zetten, hij moet een plek niet vanzelfsprekend gaan vinden. :lol:

Overigens dacht ik lang geleden ook dat Capecchi wel een talent was, als ik dan nu die beelden bekijk en dat Saunier Duval truitje zie dan weten we ook meteen waar dat talent vandaan kwam. :lol:

User avatar
ChefSpijker
Posts: 1953
Joined: 29 Nov 2019, 12:30

Re: Capecchi's Wizards

Post by ChefSpijker » 10 Jan 2020, 22:55

Ja met Piepoli, Cobo en Ricco als leermeesters :D

ybarmy
Posts: 537
Joined: 29 Nov 2019, 21:52

Re: Capecchi's Wizards

Post by ybarmy » 10 Jan 2020, 23:05

ChefSpijker wrote:
10 Jan 2020, 22:55
Ja met Piepoli, Cobo en Ricco als leermeesters :D
kan me nog wel een etappe voor de geest halen waarin Cobo een landis actie deed...

die reed bergop harder dan cavendish in de sprint

Post Reply