Homme

Post Reply
Homme
Posts: 250
Joined: 29 Nov 2019, 20:00

Homme

Post by Homme » 23 Dec 2021, 13:05

Team Home is de eerste 2 biedavonden vrij slagvaardig geweest. Al 7 renners tegen 46 punten binnengehaald. Hieronder worden ze voorgesteld:

Marc Hirschi 12
Éen van de kopmannen van de selectie. Na een iets minder 2021 verwachten we hem op een hoger niveau in 2022. Dan kunnen we er heel veel plezier aan beleven

Mads Pedersen 11
Op een goede dag hoort Mads bij de beteren van de wereld. Komend seizoen proberen om iets minder wisselvallig te zijn.

Thibaut Pinot 10
Na heel veel pech te hebben gekend en ook vaak weer teruggeknokt, wordt het voor Pinot opnieuw zaak om zich terug te vechten. We hopen het natuurlijk allemaal van harte. Hij heeft de gunfactor. Pinot zal vrijuit gaan koersen en de eerste overwinning kan hem vleugels geven.

Andreas Leknessund 4
Groot talent en veelwinnaar geweest in de U23 categorie. Zijn eerste jaar in de WT verliep stroef, maar zal daar dit jaar de vruchten van plukken. Is heel allround en zal zichzelf nog moeten ontdekken wat voor renner hij gaat worden. Wij gaan graag mee op die ontdekkingsreis.

Carlos Rodriguez 3
De nieuwe lichting Spaanse wielrenners komt eraan en Rodriguez is er 1 van. Deze klimmer is een groot talent, dat is Ineos ook opgevallen. Wat goed is, komt snel tegenwoordig.

Giovanni Aleotti 3
Sterke renner die op meerdere terreinen uit de voeten kan. Deze renner viel ons vorig jaar vaak op als knecht maar zal steeds meer kansen voor zichzelf krijgen. Is niet traag ook.

Bob Jungels 3
Jungels had een mysterieuze blessure die hem heel 2021 heeft geteisterd. Naar eigen zeggen is dit nu verholpen en is hij er klaar voor om 2022 aan te vangen. Zal vaak als kopman uitgespeeld worden.

Al met al is de rode draad in dit verhaal 'comeback seizoen'. Heel veel renners die wat goed te maken hebben. We gaan ervoor.

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Homme

Post by Jordy » 23 Dec 2021, 16:44

Altijd afwachten met zo'n 'comeback' teams. Potentie zit er zeker in en stuk voor stuk kunnen ze een lekkere winst pakken als ze hun 'normale' niveau weer aantikken. Echter zie je in de realiteit vaak dat de geslaagde comebacks kunnen worden weggestreept tegen de mislukte combacks. Wel weer 3 leuke talenten erbij!

Homme
Posts: 250
Joined: 29 Nov 2019, 20:00

Re: Homme

Post by Homme » 04 Feb 2022, 16:41

Deel 2 van de teampresentatie

Joao Almeida 28
Kopman. Veel geld voor betaald omdat we er heel veel vertrouwen in hebben. Almeida was al lid van Team Homme in zijn doorbraakseizoen. We rekenen er dit jaar op dat hij weer de volgende stap gaat zetten in de grote rondes. We kijken reikhalzend uit naar de Giro en Vuelta. En tussendoor nog de kleine rondes.

Gino Mäder 12
Schaduwkopman. Maakte vorig jaar indruk in de giro, alvorens hij uitviel. Daarna bewees hij ook een klassement te kunnen rijden in de Vuelta. Zal alleen nog maar beter worden. Volgens manager Homme één van de beste van de sport. We zijn vol verwachting.

Biniam Hailu Ghirmay 5
Groot talent die indruk maakte bij de junioren en de U23. Zal gelijk wedstrijden gaan winnen. Moet het hebben van sprinten met een uitgedund peloton

Oliver Naesen 4
Na een minder jaar zal Naesen zichzelf weer laten zien. Het moet raar lopen, willen we hier geen winst op maken.

Jannik Steimle 3'
De sterke Duitser staat al langer op de radar bij Team Homme. Wordt dit jaar zijn doorbraak? Hij kan alles redelijk goed. Tijdrijden, sprinten, heuvels.

Samuele Battistella 2
Beetje zelfde verhaal als bij Steimle. Sterke beer die een heuveltje goed verteerd en een redelijk eindschot heeft. Ex-wereldkampioen u23.

Post Reply