Team Homme

Post Reply
Homme
Posts: 250
Joined: 29 Nov 2019, 20:00

Team Homme

Post by Homme » 03 Dec 2022, 11:28

Team Homme heeft de eerste ronde meer dan de helft van het budget besteed aan 4 renners. Deze renners waren flink geprijsd, maar met een extra ploegleider in het biedspel zal de vraag naar renners stijgen en zullen ze duurder worden. Ja ook het biedspel is onderhevig aan inflatie

Drie van de vier renners die zijn aangekocht, zaten ook in het team dat Homme in '22 de derde plaats bezorgde. Logisch dat we daarmee verder willen.

Laten we ze voorstellen:

Biniam Ghirmay 22
Wat een seizoen had hij. Gelijk de harten van de wielerliefhebber gestolen toen hij over de kasseien dartelde of de heuvels in Italië overvloog. Dit jaar hopen we dat hij weer een stapje zet. Zijn limiet is nog niet in zicht.

Tom Pidcock 20
2022 had iedereen meer verwacht van Pidcock. Maar de echte kampioenen slaan dan keihard terug. De focus zal eerst liggen op de klassiekers en daarna de Tour. De sky is the limit bij onze tweede kopman.

Marc Hirschi 8
Kwam vorig jaar terug van een zware blessure en reed een vrij anoniem jaar. Niet heel slecht maar een beetje bleu. Amstel Gold Race was zijn beste wedstrijd vonden wij. Op basis daarvan geven we hem weer een kans. Het geloof is er nog bij Homme dat we Hirschi weer met de besten mee zullen zien strijden.

Gino Mäder 8
Afgelopen jaar zou het jaar van de bevestiging worden, maar dat liep anders. Alleen in de Ronde van Romandie op niveau. We geloven nog steeds in hem en rekenen erop dat hij constanter gaat worden in de rondjes van een week. De Giro eerst voor etappes en hopelijk vloeit daar een mooi AK uit. Renner naar ons hart, hij weet wat winnen is.

Post Reply