Page 1 of 1

Team Homme

Posted: 21 Dec 2023, 08:42
by Homme
Mattias Skjelmose 26
De absolute kopman voor dit seizoen van team Homme. De veelzijdige Deen is eigenlijk twee renners in één. Een klassieke man en een man voor de kleine rondes. Een punch, goede tijdrit, rap aan de meet en goede klimmer. Hij beheerst het allemaal. Zijn herstelvermogen in grote rondes is nog een vraagteken. Dat gaan we dit seizoen in de Vuelta zien.

Felix Gall 14
Een echte klimmer die vorig seizoen veel indruk maakte in de tour. We verwachten dat hij deze lijn doortrekt in de rondes met veel klimwerk. Absolute kopman bij AG2R.

Max Poole 8
Groot talent die vorig jaar al veel mooie dingen heeft laten zien. Hij ging op goede dagen al met de beste klimmers mee. Ook op heuvelachtig terrein liet hij al leuke dingen zien. Kortom een hoop mogelijkheden voor deze renner die zichzelf ook nog moet ontdekken.

Lennert van Eetvelt 6
Ook een renner die me in positieve zin opviel vorig jaar. Ik dacht dat van Eetvelt een heuvelrenner zou worden maar liet in de Vuelta zien ook behoorlijk goed de langere cols te verteren en goed te herstellen. Veel potentie.

Lenny Martinez 6
Opnieuw een groot talent die ook vorig jaar al heeft laten zien wat hij in zijn mars heeft. Een echte ranke klimmer die het van de langere cols moet hebben. Droeg al de leiderstrui in de Vuelta. Dit jaar zijn echte doorbraak?

Sören Waerenskjold 6
Eindelijk een ander type renner. Een renner waar we bij Team Homme hele grote verwachtingen van hebben. Waerenskjold is een sprinter met een grote motor. Deze sterke beer zal ook kansen krijgen in (semi)klassiekers en kleine rondes met tijdrit. Tijd om het stokje van Kristof over te nemen bij Uno.

Beñoit Cosnefroy 5
Een renner die al een tijdje meedraait en nooit echt de verwachtingen heeft waargemaakt. Heeft langzamerhand wel een aardig palmares bij elkaar maar zijn wisselvalligheid blijft parten spelen. We hopen dat hij dit jaar iets constanter wordt.

Matthew Dinham 3
Talent van DSM. Werd vorig 7e in de zware wegwedstrijd van het wk. Hij kom toen als enige van de vroege vlucht nog aanhaken bij het groepje met Van der Poel. Toen heeft hij zijn stekje verdiend.