Teams Milaan-Turijn - Mont Ventoux Dénivelé Challenge - Tour de L'Ain

Post Reply
Fair Play
Posts: 1705
Joined: 29 Nov 2019, 19:44

Teams Milaan-Turijn - Mont Ventoux Dénivelé Challenge - Tour de L'Ain

Post by Fair Play » 04 Aug 2020, 22:29

Milaan-Turijn
Vendrame, Andrea
Naesen, Lawrence
Brambilla, Gianluca
Bohli, Tom


Mont Ventoux Dénivelé Challenge
Dombrowski, Joseph Lloyd


Tour de L'Ain
Perichon, Pierre-Luc
Hagen, Carl Frederik
Bernal Gomez, Egan
Bagioli, Andrea
Bjerg, Mikkel
Dombrowski, Joseph Lloyd

Jordy
Posts: 1774
Joined: 30 Nov 2019, 14:42

Re: Teams Milaan-Turijn - Mont Ventoux Dénivelé Challenge - Tour de L'Ain

Post by Jordy » 05 Aug 2020, 14:20

Team Jordy Milaan-Turijn
Matteo Moschetti
Alexander Edmondson
Alex Aranburu
Ben Swift
Ethan Hayter
Oliver Naesen
Dion Smith
Gregor Mühlberger

We sturen een hele rits snelle mannen, met name met het oog op Milaan-San Remo. De meeste zullen gezien het aangepaste parcours namelijk een parcours vinden dat net niet zwaar genoeg voor hun is waardoor ze het zullen afleggen tegen de pure sprinters. Enkel Moschetti kan zich qua snelheid meten met de sterkste, maar het blijft nog altijd de vraag of hij genoeg hersteld is. We verwachten onze renners dus wel van voren te zien, maar of ze ook echt mee kunnen spelen voor de centen blijft te bezien.

Team Jordy Mont Ventoux Dénivelé Challenge
-

Het komt niet vaak voor dat we niet mee doen aan een wedstrijd. In Polen is echter gewoonweg een stuk meer te verdienen, onze klimmers hebben we dan ook met name die kant opgestuurd. De klimmers die we over hebben zetten we met name pas in voor de Tour de L'Ain. Zij kunnen op dit moment nog niet opboksen tegen het geweld op de Mont Ventoux en moeten wedstrijdritme opdoen.

Team Jordy Tour de L'Ain
Chris Froome
Rémi Cavagna
Jan Hirt
Nans Peters
Tom van Asbroeck

We waren niet ontevreden over de herstart van Froome en in de Tour de L'Ain vinden we de perfecte vervolgstap in zijn herstel. We rekenen er echter niet op dat hij hier vooraan te zien zal zijn. Gezien het deelnemersveld zal het klassement voor onze andere mannen ook erg lastig worden. We gaan dan ook voor ritzeges, mocht een vroege vlucht de kans krijgen dan hebben we ook gelijk een drietal dat in staat is dit succesvol af te ronden. Met name Cavagna ontpopt zich al een tijdje tot de favoriet in elke kopgroep waarvan hij deel uitmaakt. Daarnaast zullen we in etappe 1 met van Asbroeck proberen voor een succesje te gaan.

Post Reply